Site-ul www.bricotoys.ro, numit in continuare Brico Toys, este proprietatea S.C. Queen Shop S.R.L., firma inregistrata in Arad, Romania, cu datele de identificare J02/1595/1991, CUI RO1711036, numita in continuare Queen Shop.
     Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Queen Shop isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi, fara o notificare in prealabil. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.
     Queen Shop garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.bricotoys.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Queen Shop, fara acordul prealabil scris al acesteia.
     Dreptul de a crea o legatura web (link) catre www.bricotoys.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Queen Shop sau oricaruia dintre partenerii sai, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

DREPTUL DE AUTOR AL Queen Shop ASUPRA INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE

     Intregul continut al site-ului www.bricotoys.ro (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date) este proprietatea Queen Shop si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Queen Shop a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.bricotoys.ro numai in limitele metionate in prezentul document. Pentru raportarea incalcarii legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati pe e-mail admin@bricotoys.ro.   

MODALITATI DE PLATA DISPONIBILE

     Plata produselor cumparate se face in sistem ramburs (la ridicarea coletului de la Fan Courier).

LIVRAREA PRODUSELOR

     Produsele noastre pot fi livrate momentan doar pe teritoriul Romaniei si doar prin intermediul Fan Courier, cu ridicarea ramburs a coletului. Timpul si taxele de livrare sunt stabilite de catre Fan Courier.
     Pentru comenzile care depasesc suma de 250 ron transportul este gratuit.
     La primul colet neridicat, ne rezervam dreptul de a nu mai livra catre respectivul client nici o comanda prin sistem ramburs.

PROMOTII SI CONCURSURI

    www.bricotoys.ro stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul site-ului propriu sau prin alte metode publicitare si de informare. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment, fara o notificare prealabila.

POLITICA DE RETUR

     Ne dorim sa fiti cat mai multumiti de produsele comandate, insa daca se va intampla sa nu fiti multumiti, articolele pot fi returnate.
     Legislatia romaneasca in domeniu prevede:
    Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produsului.
     Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa aiba etichetele atasate, sa nu aiba semne de utilizare). Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.
     Este necesar sa ne anuntati in termen de 14 zile de la primirea coletului daca doriti sa returnati produsul.
     Returnarea se poate face doar prin firme de curierat!
     Nu primim colete cu ramburs!
     In maxim 15 zile de la data returnarii vom inapoia contravaloarea comenzii prin transfer bancar, pentru acest lucru avem nevoie de codul dumneavoastra IBAN, alcatuit din 24 de caractere.
     Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client. Restituirea se face doar pe valoarea produsului.

COMENTARIILE UTILIZATORILOR PE ACEST SITE

     Utilizatorii care acceseaza site-ul www.bricotoys.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite. www.bricotoys.ro isi rezerva dreptul de a sterge de pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.
     www.bricotoys.ro nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii Queen Shop si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.
     Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

CALITATEA SERVICIILOR DE HOSTING, LINK-URILE CATRE ALTE SITE-URI, ERORI DE FUNCTIONARE

     Site-ul www.bricotoys.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Queen Shop nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site, indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. Queen Shop nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.bricotoys.ro. Queen Shop nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.bricotoys.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

ABONAREA SI DEZABONAREA LA BULETINUL INFORMATIV

     Abonare si dezabonarea la buletinul informativ site-ului www.bricotoys.ro este gratuita si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia autohtona si internationala.
     Utilizarea buletinului informational se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. Redvibe detine toate drepturile asupra continutului buletinului informativ trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.
     Abonatii buletinului informativ ai site-ului www.bricotoys.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii buletinului informativ www.bricotoys.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, www.bricotoys.ro nu poate fi facuta raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI DATE CU CARACTER PERSONAL

     Toate datele dumneavoastra personale vor fi folosite de www.bricotoys.ro exclusiv in scopul declarat al acestui site: magazin online. Informatiile din formularul dumneavoastra de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor sau promotii. Queen Shop, operator al site-ului www.bricotoys.ro, nu va  face publice si nu va vinde bazele de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal ale clientilor sai. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Queen Shop are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de catre clienti, un membru al familiei acestora ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este livrarea si facturarea.  Refuzul furnizarii acestor date cu caracter personal determina imposibilitatea onorarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar. Conform Legii nr. 677/2001, clientul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si de dreptul de a se adresa justitiei. De asemenea, clientul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale si de a solicita pe cale oficiala stergerea acestora. Clientii pot comunica informatiile corecte la admin@bricotoys.ro, in cazul in care anumite date personale sunt incorecte.
     Queen Shop se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele personale vor putea fi, insa, transmise autoritatilor in drept, sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept, sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
     Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul www.bricotoys.ro sunt transmise pe cale electronica, Queen Shop nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, Queen Shop va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.
     Informatiile furnizate catre Queen Shop sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului Queen Shop, abonarea la newsletter etc.), conform legilor in vigoare.
     Queen Shop nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
     Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor www.bricotoys.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre Queen Shop a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. 

DISPOZITII FINALE

     Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.bricotoys.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.bricotoys.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

DATE DE IDENTIFICARE FIRMA

     S.C. Queen Shop S.R.L.

     CUI: RO1711036
     Nr.Reg.Com: J02/1595/1991

     Arad, Str. Oituz, Nr.149
     Romania

     E-mail: admin@bricotoys.ro